KLÕPS ⟩ Tähtis kohtumine: Jüri Ratas ja Alika Milova vestlesid nii muusikast kui tulevikuplaanidest (1)

Elu24
Copy
Alika Milova restoranis Gloria.
Alika Milova restoranis Gloria. Foto: Remo Tõnismäe

Jüri Ratas jagas ühismeedias fotojäädvustust «Eesti otsib superstaari» kaheksanda hooaja võitja Alika Milova ja tema ema Ekaterinaga. 

«Rõõm oli kohtuda «Eesti otsib superstaari» võitja Alika Milova ja tema ema Ekaterina Milovaga,» kirjutab Jüri Ratas ühismeedias.

«Alika on erakordselt andekas noor laulja, kelle võimas võit superstaarisaates tõestas taas, kui palju andekaid noori elab Eestis. Alika lauljakarjäär sai alguse Narvast, kui ta esimest korda esines vaid nelja-aastasena Narva linnuses. See on meil väga suur au, et meil on selliseid noori lauljaid nagu Alika ning usun, et kindlasti tõi tema võit Eestimaale ka veidi rohkem ühtsuse tunnet, mida me väga vajame.»

Ratasel oli noorele lauljatarile ka paar südamlikku soovi. «Soovin südamest, et Alikal oleks ilus karjäär ja tema looming kõnetaks koduriiki pikalt.»

Jutuajamises peatuti ka tulevikuplaanidel. «Oli rõõm kuulda, et noorel lauljal on käes bändi kokkupanek ning plaan tulevikus osaleda ka «Eesti laulul»! Kuna Alika kirjutab ise muusikat, siis on edaspidi oodata tema repertuaarist palju huvitavat. Soovin Alikale südamest pikka loomingulist karjääri ja kõrget tähelendu!» 

Kohtumisest muljetas lühidalt ka Alika. «Aitäh, riigikogu ja Jüri Ratas, et kutsusite mind sellel ilusal päeval külla. Sain isegi ronida Toompea tippu,» kirjutas ta Instagrami postitatud klõpsu juurde.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles