FOTOD ⟩ Mari Ojasaar leinab õde eriti armsal viisil: minu viis terveneda

Merilyn Närep
, Päevatoimetaja
Copy
Mari Ojasaar ja Kristi Ojasaar.
Mari Ojasaar ja Kristi Ojasaar. Foto: Jelena Rudi

6. jaanuaril suri ajakirja Buduaar kunagine moetoimetaja ja disainer, 38-aastane Kristi Ojasaar, kes oli tuntud ehtedisaineri Mari Ojasaare kaksikõde. Neljapäeval möödubki Kristi lahkumisest juba nädal ning Mari jagab sotsiaalmeedias, kuidas tema leinaga toime tuleb. 

Mauri Dorbek andis eelmisel nädalal ühismeedias teada, et lahkunud on tema laste ema ja elukaaslane Kristi Ojasaar. «Pean suure kurbusega teada andma, et täna kell 12.00 lahkus meie hulgast, raske haiguse tagajärjel, minu elu armastus, kolm last siia ilma toonud ja neid üles kasvatanud suurepärane inimene ja maailma parim emme, Kristi Ojasaar.»

«Kristi lahkus minu käest kinni hoides. Koos veedetud 18 aastat olid imelised sellise inimese kõrval. Kallis, me armastame ja igatseme Sind! Puhka rahus!» 

Päev pärast kaksikõe surma pühendas Mari Ojasaar Kristile südamliku postituse ja tänas ühismeedia vahendusel kõiki, kes on talle toetust avaldanud.

«Luban pisaratel voolata, sinu pisaratega kohtuda. Nii saame taas üheks,» kirjutas ta.

«Minu kallis õde on tiivad endale saanud. Seega veedame meie kaks veelgi enam rohkem aega koos. Näen teda igas imelises valguses, looduses metsikute loomadena, võlulindudena, taevas erilise tähena. Minu kõige kallim ingel,» jätkas Mari.

Nüüd jagab Mari sotsiaalmeedias, kuidas ta leina ajal toime tuleb. «Minu viis terveneda,» kirjutab ta postituses, kus näitab, et tegeleb kunstiga. «Mina joonistan ja lapsed joonistavad mulle hea une pilte.»

Foto: Kuvatõmmis Instagram
Foto: Kuvatõmmis Instagram
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles