FOTOD JA VIDEO ⟩ Pime loss ja kummituslik pruut! Triin Lellep komistab uues muusikavideos valede meeste otsa

Elu24 muusikatoimetus
Copy

Tartlannast lauljannal Triin Lellepil ilmus aasta alguses uus lugu «Soulmate»! Nüüd on valminud ka fantaasiaelementidega muusikavideo, kus Lellep kehastab hinge.

Triin Lellepil tuli 7. jaanuaril välja uus lugu «Soulmate» («Hingesugulane»), mis valmis koostöös Helsinki Recordsi ja Warneriga. Nüüd on valminud selle uhiuus muusikavideo, kus lauljatar ise kehastub hingeks.

Lellepi kehastatav hing on küll maisest kehast lahkunud, kuid ei suuda enne rahu saada, kui on leidnud enda hingesugulase. «Kahjuks satuvad kummitusliku pruudi teele aga vaid valed mehed, mille peale ta maksab neile kätte vägagi ootamatul viisil», kirjeldab Lellep videos toimuvat. «Eks see oli omamoodi närvekõditav filmimine, lõpetasime kell 5.30 hommikul, kui kogu lossirahvas magas, vaid meie kondasime ringi pimedas lossis ja mängisime kummitust…»

Muusikavideo stsenaariumi autor on Sille Siniavski ja lavastaja Alice Aleksandridi. «Oli põnev töötada Triinuga täiesti uues muusikastiilis, kus lauljat tavaliselt kuulmas pole harjutud,» sõnas Aleksandridi. «Muutusi oli näha ka Triinu füüsises koreograafia proovides kui ka kogu karakteri esitluses ja olemuses kaamera ees.»

Video filmiti Taagepera lossis ning selle valmimisele aitasid kaasa ka Motohobi ja Jaguar.

Vaata muusikavideot SIIN:

Tartust pärit Triin Lellep lõi käed Soome plaadifirmaga möödunud aasta detsembris.  

«Teha koostööd inimestega, kes on ühtlasi kirjutanud muusikat Jennifer Lopezile, Britney Spearsile ja Celine Dionile, see on mulle väga suur au!» tõdes Lellep kuu aega tagasi, alustades koostööd Soome ühe edukaima plaadifirmaga Helsinki Records.

«Innustusime Triinu vingest energiast ja raudsetest oskustest ja näeme temas potentsiaali saada globaalseks artistiks. Tahame olla ehitamas tema läbimurret,» sõnas plaadifirma juht Maki Kolehmainen.

Muusika salvestamine on aga Lellepi jaoks uus kogemus. «Olla salvestav artist on mulle ammuse unistuse täitumine,» tunnistas ta.

Laulja sõnutsi koheldakse teda Soomes kui staari – ülima hoolitsuse ja professionaalsusega. «Stuudio on täis inimesi ja õpetajaid, kes kõik tegelevad minu muusikaga,» rääkis ta ja ütles, et sellise hoolitsusega ei ole ta üldse harjunud.

Triin Lellep on lõpetanud Georg Otsa nimelise Tallinna muusikakooli ja Helsinki konservatooriumi klassikalise laulu erialal. Ta on aastaid laulnud OCP orkestri solistina Prantsusmaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles