«Ringvaade» avaldas seni saladuses olnud Eesti Laulu saatejuhid

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy
Eesti Laulu neljas veerandfinaal. Tomi Rahula.
Eesti Laulu neljas veerandfinaal. Tomi Rahula. Foto: Konstantin Sednev

Juba veebruari alguses toimuvad Eesti Laulu poolfinaalid, et välja selgitada kümme artisti, kes hakkavad võistlema Eesti esindamise nimel Eurovisioonil. Seni on aga olnud suureks saladuseks tänavused saatejuhid.

Juba 3. ja 5. veebruaril toimuvad Saku suurhallis Eesti Laul 2022 poolfinaalid, kust saavad edasi kümme finalisti. 12. veebruaril selgub, kes nende seast esindab Eestit kevadel toimuval Eurovisioonil.

Eesti Laulu saatejuhid on seni olnud saladuseks, kuid Tomi Rahula vihjas varem, et selline paar pole koos publiku ette veel kunagi astunud.

Teisipäevases «Ringvaates» langetati saladuseloor ning selgus, et seekordsed saatejuhid on Priit Loog ja Maarja-Liis Ilus, kes esindas 1996. aastal 15-aastasena Eestit Eurovisioonil.

Maarja-Liis Ilus.
Maarja-Liis Ilus. Foto: Erakogu

«Usun, et sel aastal on meie roll selline rahulikum, et green room'i roll võib tulla isegi kellelegi teisele,» sõnab Ilus, jättes saladuseks lisasaatejuhid.

Ta räägib muuseas, et «Kaelakee häält» meeldib talle endiselt väga laulda ning vahel on ta kontserdil kasutanud Ivo Linna puudumisel loo esitamiseks mõnd võõrast meest.

Loog pole enda sõnul just kõige suurem Eurovisiooni fänn olnud ning viimati oli õrnemas eas see aeg, kus ta teleri ees lauluvõistlust vaatas. Saatejuhiameti väljakutse võtab ta aga uhkelt vastu.

Näitleja Priit Loog.
Näitleja Priit Loog. Foto: Nafta films
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles