Ruslan Trochynskyi põeb kogu perega koroonat: esimestel päevadel polnud kellelgi jõudu teedki teha

Merilyn Närep
, Päevatoimetaja
Copy
Ruslan Trochynskyi
Ruslan Trochynskyi Foto: Ako Lehemets

«Perekond Trochynskyi – Covid-19 positiivne!» teatab muusik Ruslan Trochynskyi sotsiaalmeedias. «Vaatamata kõrgele elektrihinnale on pesumasin kogu aeg töös, et läbihigistatud voodipesu värskendada.» 

«Me kardame. Mida? Ükskõik mida. Alustades töö kaotamist ja hindade tõust kuni kliimamuutuste, haiguste, sõjani. Kõigil on oma foobiad. Hirm aitas ellu jääda meie esivanematel! Mõnikord ta paraliseerib ja ei anna võimalust liikuda edasi. Mõnikord päästab. Mõnikord on ohud reaalsed, aga mõnikord ettekujutatud. Nii või teisiti, oma hirmule tuleb silmale vaadata, et ta allutada. Kui tead, et armastad ja sind armastatakse, siis elame üle!» kirjutab muusik Ruslan Trochynskyi ühismeedias ning teatab, et kogu tema pere põeb parasjagu koroonaviirust. 

Ruslan sõnab Elu24-le, et praegu on kõigil pereliikmetel selged sümptomid – palavik, köha, nohu, lihasvalu ja nõrkus. «Mõnel vähem, mõnel rohkem ja eri sümptomid väljenduvad eri ajal, aga palavik ja sellega kaasnev peavalu kimbutab kõiki, eriti öisel ajal ei lase magada,» kirjeldab ta. «Vaatamata kõrgele elektrihinnale on pesumasin kogu aeg töös, et läbihigistatud voodipesu värskendada.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles