Pea 2000-eurose elektriarve saanud Raivo E. Tamm: põlvist võttis ikka nõrgaks

Elu24
Copy
Raivo E. Tamm
Raivo E. Tamm Foto: Mihkel Maripuu

Riigikogu liige Raivo E. Tamm jagas möödunud nädalal oma detsembri elektriarvet, mis pani suisa ahhetama. Esmaspäevases «Ringvaates» tunnistas Tamm, et suuremaks arveks oli ta valmis, ent mitte nii suureks.

Näitleja ja poliitik Raivo E. Tamm jagas laupäeval Facebookis oma elektriarvet. «Tuli ära! Juba mitu päeva olen siin vaadanud inimeste ehmatavaid elektriarveid, mulle endale millegipärast aga ei tulnud ega tulnud sellekuist arvet. Naersin endamisi, et äkki Eesti Energia lihtsalt ei julge seda mulle ära saata, ootab, valmistab mind ette millekski suuremaks, kuni olen mitu päeva saanud vaadata teiste hirmutavaid näiteid. Küllap see nii oligi,» kirjutas Tamm, kelle elektriarve oli 1937,86 eurot. Ta lisas võrdluseks, et aasta varem oli samal ajal arve 633,10 eurot.

«Ringvaates» nentis Tamm, et kodus on kahel korrusel põrandaküte ning ühel korrusel elektriradiaatorid. «Sellega oli arvestatud, et ühel hetkel võib selline elektritarbimine mõjutada ka elektriarve tõusu, aga mitte nii kaugele,» tõdes rahvasaadik. «Põlvist võttis ikka nõrgaks,» tunnistas ta, kuid ütles, et saab siiski hakkama. «Meil on kamin ja pliit – neid me kütame kogu aeg. Radiaatorid on kõik maha keeratud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles