Lauljatar Siret Tuula oma esimesest ilmateadustamisest: enne esimest eetrit on hoopis teine närv

Elu24
Copy
Siret Tuula
Siret Tuula Foto: Elu24 kollaaž / Madis Veltman

Nii Eesti kui Soome laulusaadetes osalenud Siret Tuula tegi esmaspäeva õhtul oma debüüdi «Aktuaalse kaamera» ilmateadustajana.

Detsembri alguses kinnitas Siret Tuula enda Facebookis, et temast saab uus «Aktuaalse kaamera» ilmateadustaja. «Uuest aastast liitun tegusa AK tiimiga ja minu täita saavad Veronika Uibo kingad.»

Tuula tunnistas, et kuigi kingad on talle veel suured, on ta ümber toredad, kogenud ja targad kolleegid, kes on igati abiks. «Loodetavasti jõuan ükspäev samuti televaatajate südametesse ning ilmateadet oodatakse rõõmuga,» kirjutas ta. 

Esmaspäeval oligi tema esimene ilmateadustamine. «Eks ikka enne esimest eetrit on hoopis teine närv, aga jäin rahule. Kõik laabus kenasti,» nentis Tuula Elu24-le. «Suurim hirm on ikka see, et midagi läheb sassi, aga õnneks jäi see seekord vaid hirmuks.»

Siret Tuula
Siret Tuula Foto: Saku Tiainen

Kolm korda superstaarisaatesse pürginud Tuula avaldas möödunud pühapäeval saates «Hommik Anuga», et unistab jazz-albumi väljaandmisest.  

Suuremat tähelepanu pälvis ta aga pärast põhjanaabrite talendisaates «The Voice of Finland» osalemist, kus jõudis suisa poolfinaali. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles