George Clooney: tunnen end vahel üksikuna

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George Clooney
George Clooney Foto: SCANPIX

Hollywoodi superstaar George Clooney tunnistas avameelses intervjuus, et ta tunneb end vahel üksikuna, ei ole kaua aega hästi maganud ning mõnikord tarbib liiga palju alkoholi.

Clooney ülestunnistus tuli pärast seda, kui ta sõber Brad Pitt avalikustas, et 1990. aastatel oli ta sügavas depressioonis, kirjutab  Hollywood Reporter.

«Inimesed, kes ütlevad, et nad ei tunne end mitte kunagi üksikuna, valetavad. Kõige üksikum ollakse rahvamassi keskel,» sõnas Clooney.

Ta lisas, et halvas suhtes olemine on see, mis üksildustunnet kasvatab.

Clooney sõnul on ta minevikus kogenud petmist ja mahajäetuse tunnet.

Praegu 50-aastane Clooney oli kunagi abielus näitlejanna Talia Balsamiga. Praegu on ta kallimaks endine naismaadleja ja näitlejanna Stacy Keibler.

«Mõnikord tarbin ma liiga palju alkoholi. Ma naudin alkoholi, kuid mu elus oli aeg, kus läksin tarbimisega üle piiri. Andsin endale uusaastalubaduse ning ma ei ole paar kuud juba alkoholi puudutanud,» jätkas staar.

Clooney sõnul läheb ta üsna varakult magama, umbes kella 22. 00 ajal, kuid ärkab igal öösel vähemalt viis korda.

Näitleja tunnistas, et proovis noore näitlejana ka kokaiini, kuid see ei tekitanud heaolu nagu ta lootis.

Clooney on varem naljatanud, et ta ei saa riigiametisse kandideerida, kuna ta on maganud liiga paljude naistega, tarbinud narkootikume ning osalenud liiga paljudel pidudel.

Clooney sõnul tundis ta end nooremas eas õnnetu ja läbikukkununa enne kui talle tõi kuulsuse roll haiglaseriaalis «Kiirabihaigla», kus ta mängis Dr. Doug Rossi aastatel 1994 – 2000  ja 2009.

2005. aastal sai Clooney pea filmivõtetel kannatada ning tal tekkisid kroonilised peavalud. Nüüdseks on ta sellest paranenud.

Staari sõnul teenib ta vähem kui tema kohta arvatakse. Oma uusima filmi «The Descendents» rolli eest sai ta 300 000 dollarit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles