Hannes Võrno põrutab ühismeedias: poliitik, hoia oma suumulk kalamarja ja parteikoosoleku jaoks ning ära mögise (14)

Heveli Tuisk
, ajakirjanik
Copy
Hannes Võrno
Hannes Võrno Foto: Konstantin Sednev

Hannes Võrno tegi sotsiaalmeedias valitsuse poliitikutele teravat kriitikat täis pöördumise. Tema sõnul ei seisa mõni poliitik mitte järgmiste riigikogu valimiste lävel, vaid rahutuste ja kodusõja künnisel.

Näib, et Võrno kannatuste piir on mitu korda ületatud, sest Facebooki tehtud postitus on silmnähtavalt täis pettumust ja pahameelt praeguse valitsuse tehtud ja tegemata töö üle.

«Ma ei palu, ma nõuan! Poliitik, ole sina praegu vait! Hoia oma suumulk kalamarja ja parteikoosoleku jaoks ning ära mögise. Sinuga ei saa enam teisel viisil ja muul toonil rääkida. Sa lükkad maad ja majad kokku, et üks kuradi raudtee, mis iial valmis ei saa, «töös oleks» ning rahad liiguks. Sa laastad laantes ja hoorad hiites ning räägid puidu väärindamisest, aga suretad iga päev välja kümneid saeveskeid, tisleritöökodasid ning käsitöötube,» alustas ta postitust.

Võrno sõnul lükkab üks kindel kontingent tagasi maainimeste palveid säilitada bussiliiklus, külakool ning perearstipunkt, suunates neid uute e-lahenduste juurde. «Sa vaatad lennujaama VIP-lounge'is mulli mekutades silmanurgast CNN-i ja teed siis nagu muuseas bravuurika žesti, saates džunglisse, mida sa gloobusel isegi näpuga näidata ei oska, mõnikümmend miljonit eurot humanitaarabi,» kirjutab Võrnu, kes ei leia, et peaks aitama neid, kes meid praegu sugugi aidata ei taha.

«Täna võiks ju meie Euroopa sõbrad – kreeklased, itaallased ja kes kõik veel meilt pappi on saanud – meid, põhjamaalasi aidata, aga paraku jääbki see üksnes unistuseks üksmeelest, sest Strasbourgi õllekas oli lõbus lällata seni, kuni oober arvet läks kokku lööma ja pooled pidutsejad selleks ajaks lesta tõmbasid,» vihjab ta praegusele suurele elektrikriisile.

Võrno arvates ei tasu praeguse kriisiga seotud poliitikutel järgmistel riigikogu valimistel heast tulemusest unistada, sest tegelikult seisvat nad rahutuste lävel ja kodusõja künnisel.

Loe täpsemalt Hannes Võrno postitusest!

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles