Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

FOTOD ⟩ «Pane püksid jalga!» Tommy Cash šokeerib fänne eriti vallatu pildiseeriaga

Elu24
Copy
Tommy Cash
Tommy Cash Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Eesti räppar Tommy Cash on saavutanud ülemaailmse tuntuse ja tõestanud oma miljonitele fännidele, et üllatusi tal neile jagub. Näiteks 2019. aastal jalutas ta keset linna karuga ning möödunud sügisel võis näha tema kõrval sammumas tiigrit. Nüüd heitis mees keset talve riided viimseni seljast, kuid ta ei piirdunud vaid sellega!

Septembri lõpus teatas Tommy Cash, et läheb sel aastal ülemaailmsele tuurile. Räppari turnee saab alguse San Franciscost 10. veebruaril. Pärast ringreisi USAs liigub ta Venemaale ja teeb tiiru peale Euroopale. Tuuri viimane kontsert toimub aga 6. mail kodumaal Tallinnas Saku suurhallis.

Kuid tundub, et vähemalt maini lõbustab Tommy oma fänne sotsiaalmeedias. Pühapäeval postitas räppar Instagrami mitmeid kaadreid sellest, kuidas ihualasti Eesti talve nautida. Kuigi suurem osa mehe fännidest on vaatepildist lummatud, siis üks neist käsib Tommyl püksid jalga panna! 

Eesti räppar Tommy Cash on saavutanud ülemaailmse tuntuse tänu postsovetlikule räpistiilile ja julgetele muusikavideotele, mis on jõudnud miljonite silmapaarideni.

Tuntumatest hittidest on kuulajaid ja vaatajaid köitnud lood «Racked», «Pussy Money Weed», «Little Molly» ja «Winaloto». Hiljuti andis artist välja ka lühialbumi «Moneysutra», millel tehti koostööd staaridega maailma eri paigust.

Peagi ootab teda maailmatuur, mis sisaldab hulgaliselt kontserte USAs ning Venemaal ja endistes idabloki riikides.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles