Kanal 2s alustab täna kodumaine draamasari «Valguses ja varjus»

Spekter
, Filmi- ja teleportaal
Copy
Mirtel Pohla kodumaises seriaalis «Valguses ja varjus»
Mirtel Pohla kodumaises seriaalis «Valguses ja varjus» Foto: Kanal 2

Täna kell 22.00 jõuab Kanal 2 ekraanile Eesti filmi- ja teleauhindadel nii parima telesarja kategoorias kui ka parima naisnäitleja kategoorias esile tõstetud draamasari «Valguses ja varjus», mille peaosas on hinnatud näitleja Mirtel Pohla.

Kuueosalises draamasarjas «Valguses ja varjus» läheb peategelane Diana (Mirtel Pohla) väiksesse külla oma surevale tädile (Epp Eespäev) toeks. Kokku saavad kaks ägedat karakterit kahest erinevast põlvkonnast. Päevavalgele tulevad pikalt peidus olnud saladused, sinna hulka ka kokkupõrkeid kohalikega ja eneseotsingud.

Diana ei tunne oma tädi ja loo arenedes kerkivad pinnale põnevad saladused nii Dianast endast kui ka tema perekonna minevikust ning võib-olla leiab Diana vastuse ka sellele, miks tema senine elu nii sihikindlalt tupikusse jooksnud on. Sarjale lisavad värvi väikese külakese kõikvõimalikud erinevad tegelased.

Stsenarist Martin Algus pälvis sarja eest EFTAdel aasta sisulooja nominatsiooni.

Esmakordselt eelmisel sügisel Elisa Huubis vaatajateni jõudnud seriaali peaosas on paljudest teatrietendustest ja mitmetest kodumaistest kinohittidest tuntud ja hinnatud näitleja Mirtel Pohla. Teistes rollides astuvad üles Indrek Sammul, Epp Eespäev, Karin Rask, Saara Nüganen jpt armastatud Eesti näitlejad.

Draamasari «Valguses ja varjus» alustab Kanal 2s täna kell 22.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles