Marju Karin tähistab elukaaslasega aastapäeva: valige alati õnn, kasvõi üürike

Elu24
Copy

Ilusüstide kuningannaks tituleeritud Marju Karin tähistab jaanuaris neljandat kooselu aastapäeva 16 aastat noorema Maunoga, keda kutsub hellitavalt Lõviks.

«Ja saabki neli aastat!» rõõmustab omanimeliste ilukabinettide omanik Marju Karin Instagramis. Ta tunnistab, et paljud küsisid suhte alguses, kas ta ei karda, et 16 aastat noorem mees ta maha jätab.

«Ärge pabistage tuleviku pärast, see ei pruugi olla nii hirmus. Ja kui mind ka maha jäetakse.... võtan jälle noorema,» nentis 44-aastane Karin. «Valige alati õnn... las olla kasvõi üürike, siis saate hirmus jälle edasi elada ja elektriarveid tasuda.» 

Otseloomulikult peatus naine ka elektriarve teemal. «Tahtsin eile revolutsiooni teha... tegin isegi ropu postituse, aga nagu ikka, keegi ütles, et on kirjavead, ja teine, et ma ei tohi sõna vi**u kasutada... hmm, mis sõna enamik arve saajaid kasutas. Ei saa eestlastega ikka mässu teha, seega teen revolutsiooni kodus ja hoian noort meest edasi pantvangis... neli aastat.»

Möödunud aastal, kui paarike tähistas kolmandat aastapäeva, tunnistas Karin Instagramis, et kooselu noorema mehega on väsitav. «Iga hommik kohvi voodisse, kallistused, kutsikapilk silmades, järjepidevus ja austus, pahandusi teeb harva. Lootus, et on raha pärast, hakkab ka kustuma.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles