JÄLJETULT KADUNUD Viljandi poliitikut pahandab PPA tegutsemine kadunud isa otsimisel

Ketlin Kruse
, Reporter
Copy
Vormsi mets ja Sveni otsimiskuulutus.
Vormsi mets ja Sveni otsimiskuulutus. Foto: Elu24 kollaaž

Viljandi linnavolikogu sotsiaalkomisjoni liikme Steven Kanarbiku Vormsi saarel elav isa kadus kolm nädalat tagasi kui tina tuhka. Poliitikut ärritab aga PPA tegutsemine kadunud inimese otsimisel. 

«Ma küsin kõigilt.... Kas Eesti Vabariigis on selline kord, et kui kaob su lähedane, kes näeb hea välja on PPA poolt kohe otsitav ja teatatakse kohe ta kadumisest? Või on ka nii nagu mu isa teadmata kadumise puhul, et teda liigitatakse teise järguliseks ja siis ei pea sellest teavitama PPA ligi 3 nädalat? Passi pildi põhjal? Kas see on normaalne?» tõstatas Steven Kanarbik Facebookis küsimuse.

Kanarbik tõi näiteks hea sõbra, muusik Henry Laksi kadumise. «Kui tema poeg teatas tema kadumiseset tegi PPA kohe pressiteate. Henry Laks leiti ka sama päev PPA poolt. Kõik lahenes. Aga minu isa puhul vaidles mulle PPA suisa vastu, et pressiteadet edastada pole vaja ja eile siis helistas PPA mulle peale Lääne Elu ja küsis luba, et pressiteade teha mu isa teadmata kadumisest. On see normaalne olukord Eesti Vabariigi PPA süsteemis?»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles