Johann Urb ühisest linateosest Bruce Willisega: püha jumal, kui äge seda filmida oli!

Elu24
Copy
Johann Urb ja Ingrid Isotamm filmis «Tuliliilia»
Johann Urb ja Ingrid Isotamm filmis «Tuliliilia» Foto: Meteoriit

Eesti näitleja ja modell Johann Urb andis Instagramis teada, et kõigil filmisõpradel on võimalik näha uut märulifilmi, milles teeb lisaks temale kaasa ka Hollywoodi filmitäht Bruce Willis.

«Tänasest väljas! Püha jumal, kui äge seda filmida oli,» kirjutas Johann Urb enda sotsiaalmeedias, jagades kuvatõmmiseid filmist. 

Lisaks Bruce Willisele teevad filmis «American Siege» kaasa näiteks Timothy V. Murphy, Rob Gough ja Johnny Messner.

Septembri lõpus jagas Urb Instagramis kaadreid filmist, rääkides emotsioonide näitamisest. 

«Selles sain selles filmis mängides tantsida üsna tumedate emotsioonidega, laskuda jäneseaukudesse ja sõita oma emotsioonidega avastama, kui lihtne on hullumeelsusse libiseda. See viis mind huvitavale küsimusele: «Mis on tegelikult emotsioon, kuidas see tekib, kust see tuleb?» Kas te olete kunagi selle peale mõelnud? See on nii loomulik osa meist. Me ei mõtle sellele tegelikult.»

Filmis kehastab 66-aastane Willis politseinikku, kel tuleb asuda lahendama ohtlikku juhtumit. Sedapuhku on kamp kolkavargaid röövinud ära jõuka tohtri, keda tuleb vabastama hakata, ise püüdes ellu jääda.

Üheks relvakangelaseks on filmis ka Johann Urb. Urbi ja Willise jaoks on tegu juba teise ühise filmiga, eelmiseks oli mullu aasta lõpus ilmavalgust näinud ulmemärul «Breach».

Vaata treilerit SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles