KOHE KINOS ⟩ Kas tasub vaatama minna? Vaata uue «Tondipüüdjate» filmi esimest 10 minutit (1)

Spekter
Copy
«Tondipüüdjad: Pärand» (Ghostbusters: Afterlife)
«Tondipüüdjad: Pärand» (Ghostbusters: Afterlife) Foto: Filmikaader

Sel nädalal jõuab pärast pikka ootamist ja edasilükkamist kinoekraanidele «Tondipüüdjate» saaga uus peatükk «Tondipüüdjad: Pärand» (Ghostbusters: Afterlife).

 

Filmist avaldati publiku rõõmuks juba enne kinolevi selle esimesed 10 minutit, milles vaataja saab tuttavaks seikluse noorema põlvkonna kangelastega ning on tunnistajaks hirmutavale sündmusele.

Koroona tõttu üha edasi lükkunud seiklus pidi algselt kinodesse jõudma juba eelmisel suvel.

Kuigi 2016. aastal ilmus frantsiisis nn reboot-versioon ehk uusversioon, siis antud juhul on tegu järjega esimesele kahele filmile (ehk siis see on filmiseeria kolmas, mitte neljas film), millest teine jääb samuti juba mitme aastakümne taha ehk aastasse 1989. Filmi lavastab esimeste filmide režissööri Ivan Reitmani Oscarile nomineeritud poeg Jason Reitman («The Front Runner», «Tully», «Juno»), kes ühtlasi filmi ka kaaskirjutab.

Loo keskmes on omaaegsete tondipüüdjate järelkasv, keda kehastavad uue põlvkonna  staarnäitlejad Mackenna Grace ja Finn Wolfhard. Filmis löövad kaasa ka algsed näitlejad Bill Murray, Ernie Hudson ja Dan Aykroyd, samuti Annie Potts ja Sigourney Weaver (tondipüüdja Harold Ramis on siit ilmast paraku juba lahkunud, seda aastal 2014). Üks tondiloo peaosalisest on Marveli filmidest Sipelgamehena tuntud Paul Rudd

Meenuta ka vanu häid «Tondipüüdjaid»:

 
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles