Briti neiu pidi poolpaljalt koju jooksma, sest ta kleit ei pidanud peomelule vastu

Elu24
Copy
Naised ööklubis. Pilt on illustratiivne.
Naised ööklubis. Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

21-aastane Briti neiu Destiny otsustas aastavahetust vastu võtta Liverpooli linnas asuvas ööklubis. Õhtuks pani Destiny selga netipoest ostetud sädeleva kleidi, mis ei pidanud aga kahjuks peomelule vastu.

Kestev aasta ei alanud ühe Briti neiu jaoks just eriti hästi. 21-aastane Destiny (alumisel pildil), kes läks aastavahetusel Liverpooli öökluppi peole, pidi sealt poolpaljalt koju jooksma, sest tema kleit lagunes koost, vahendab Mirror.

Netipoest ostetud hõbedane kleit läks Destiny'le maksma 75 naela ehk ligi 90 eurot. «Teadsin, et olen aastavahetusel pikalt väljas ja tundsin ennast kleidis mugavalt. Tahtsin kena välja näha,» põhjendas Destiny enda kleidivalikut.

«Poolteist tundi pärast peole jõudmist märkas mu sõber, et üks minu rind oli kleidist välja kukkumas. Ma pidin kleidist kinni hoidma, et mu rinnad sellest välja ei hüppaks,» kirjeldas Destiny hetke, mil tema kleit lagunema hakkas.

«Järsku tuli kleidi alumine osa ka lahti. Kõik lagunes koost, ma ei liialda! Lahkusin ööklubist koos oma sõbraga, kõndisin praktiliselt poolpaljalt koju, hoidsin oma rindu, kuid mu tagumik oli täitsa paljas,» kirjeldas Destiny piinlikku teekonda «koju», milleks oli tol õhtul hoopis hotell.

«Mehed tulid minu juurde ja tahtsid mind katsuda. Minu jaoks oli tegu võõra linnaga ja tundsin ennast haavatuna. See oli kohutav, kõik nägid kõike. See oli piinlik ja alandav.»

See ei olnud aga ainus alandav hetk, mis inglanna seoses kleidiga pidi kogema. Kui Destiny võttis netipoega ühendust lagunenud kleidi eest raha tagasi saamiseks, soovitati neiule, et ta oleks pidanud suurema numbri ostma. Kleit on netipoes saadaval ka mitmes erinevas toonis (alumisel pildil).

«Olen kaalus juurde võtnud, kuid ma ei ole paks. Mulle jäi mulje, et nad soovitasid mulle nende asju mitte kanda. Nad isegi ei müü suuremaid numbreid ja nende kodulehel ei soovitata suuremat numbrit valida. Ostsin M-suuruse, kuna ma olen M-suuruses. See on nii ebaõiglane,» kurtis Destiny.

Netipood väitis lisaks, et kleidi lagunemist ei saa pidada tootmisveaks, kuna klient oli enne juhtunut väga rahulolev. Samas lubas pood, et nad lõpetavad antud kleidi tootmise. Selle peale küsis Destiny, et kui nad kleidi tootmise lõpetavad, siis mis põhjusel ta raha tagasi ei saa. 

Neiu ei jätnud jonni ja lõpuks maksis firma raha tagasi. «Kleit ei olnud liiga väike. Ma ei kulutaks nii palju raha kleidile, mis pole õiges suuruses. Ostsin kleidi mitu kuud enne aastavahetust, kui see oleks väike olnud, oleksin selle välja vahetanud. Nad otsisid lihtsalt vabandusi. Olen varem ka nende netipoest ostnud ja kõik on hästi olnud,» selgitas Destiny lõpetuseks.

Pilte Destiny piinlikust õhtust ja lagunenud kleidist näed SIIN.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles