3 sodiaagimärki, kes tunnevad nüüd ürgset kutset

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Kireplaneet Marss satub vastamisi metsiku Must Kuu Lilithiga
Kireplaneet Marss satub vastamisi metsiku Must Kuu Lilithiga Foto: Shutterstock

Nädalalõpp tõotab tuua metsikuid kirgi ja sisemisi tooreid tundeid, mis võivad leida väljundi mitmel erineval teel. Mõned sodiaagimärgid on sellele seisule hoopis vastuvõtlikumad kui teised. Need kolm tähemärki kogevat oma ürgset poolt kõige tugevamalt. Kas Sina ka? 

Sel nädalalõpul teeb Marss opositsiooni metsiku Must Kuu Lilithiga, mis äratab inimestes sügavaid ja tooreid kirgi, vahel lausa loomalikke tunge. Ent selle taga on soov end võimalikult ausalt ja ehedalt väljendada, kuna Must Kuu Lilith sümboliseerib meie kõige haavatavamat toorest tuuma, mis on läbinisti autentne. Marss aga tõukab meid just sellest kohast tegutsema. See võib ka viidata, et kellegi teise sisemine toorus tohutult erutab meid või mõjume meie niimoodi mõnele inimesele.

Ent tugev tõmme ja erutus võib pöörduda ka vihaks ja vastumeelsuseks. Kui suunata see toores seksuaalne energia millessegi loovasse, võib sündida imelist kunsti. Ühel või teisel viisil tuleb pista rinda millegi metsikuga. Järgmised kolm sodiaagimärki saavad sellest seisust kõige tugevamini mõjutatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles