Mis saab mängukavas olevatest Maria Klenskaja etendustest?

Elu24
Copy
Maria Klenskaja Vana Baskini teatri 10. sünnipäeval
Maria Klenskaja Vana Baskini teatri 10. sünnipäeval Foto: Viktor Burkivski

Neljapäeva hommikul lahkus meie seast 70-aastasena näitleja Maria Klenskaja. Mis saab praegu mängukavas olevatest etendustest, kus juba 1972. aastal Eesti Draamateatris esimese rolli teinud Klenskaja näitles? 

Draamateatri kommunikatsioonijuht Tanel Tomson kommenteeris, et praegu on tõepoolest mängukavas kaks etendust, kus Klenskajal oli roll. 

Üks on «Linnade põletamine», kus Tomsoni sõnul asendab Klenskajat juba Kaie Mihkelson. «Ja «Isamaa pääsukeste» viimased etendused, mis on juba välja kuulutatud, tõenäoliselt jäävad ikkagi ära,» kommenteeris Tomson.

Neljapäeva hommikul suri 70-aastaselt armastatud näitleja Maria Klenskaja. Oktoobris rääkis Klenskaja ETV saates «Hommik Anuga» tagasihoidlikult oma näitlejatööst ja sellest, kuidas paljud tema sõbrad on juba lahkunud.

Teatrietendustest rääkides tunnistas Klenskaja, et tema tahab laval näha armastust. «Võib-olla räägin siin vanainimese juttu, aga teate, kas see on vanusega tulnud, ma ei tea, ma tahan, et oleks armastust. Et mees oleks mees ja naine oleks naine. Ja see sotsiaalne taust, ükskõik mida, aga armastus peab olema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles