Vene naisajakirjanik sai taksojuhi käest peksa: ta lendas mulle peale ja mul oli väga valus

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Yandex Takso autod Venemaal. Foto: Scanpix
Yandex Takso autod Venemaal. Foto: Scanpix Foto: Artyom Geodakyan

Venemaal Novosibirskis juhtus aasta alguses intsident, kus taksojuht läks kallale naisele, kes keeldus sõiduarve tasumisest enne sõidu algust. 

Sündmus leidis aset 2. jaanuari pärastlõunal Novosibirski linnas, kui ajakirjanikuna töötav Alena Istomina soovis sõita tagasi kohaliku hüdroelektrijaama juurest, kus ta oma tööülesannet täitis. Naine kutsus omale takso Yandex Takso teenuse kaudu, vahendavad Venemaa uudisteportaalid lenta.ru ja ngs.ru.  

Kui takso saabus, ei lubanud taksojuht kliendil istuda juhi kõrvalistmele, põhjendades keeldumist koroonaviiruse hirmuga. Seejärel palus taksojuht naisel tasuda sõidu eest sularahas ja enne sõidu algust. Ajakirjanikust naine keeldus ja väljus autost. Istomina jutu järgi olevat taksojuht seepeale samuti autost välja tulnud, teda solvanud, löönud ta pikali ning teda peksnud. «Mäletan, et ta lendas mulle peale ja mul oli väga valus,» ütleb ta. Istomina ei mäleta täpselt, kuidas taksojuht teda lõi, kuid pealtnägijate sõnul lõi taksojuht naist jalaga kõhtu ja pähe.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles