Ahistamissüüdistustega üle valatud «Seksi ja linna» hurmur lõigati järjeloo finaalosast välja

Getter Trumsi
, Tegevtoimetaja
Copy
«Seksi ja linna» staarid Mario Cantone, Chris Noth ja Sarah Jessica Parker järjeloo esilinastusel New Yorgis 8. detsembril.
«Seksi ja linna» staarid Mario Cantone, Chris Noth ja Sarah Jessica Parker järjeloo esilinastusel New Yorgis 8. detsembril. Foto: Reuters/ScanPix

Näitleja Chris Noth, kes on paljudele tuntud Mr. Bigi rolli poolest telesarjas «Seks ja linn», langes detsembris seksuaalse väärkohtlemise süüdistuse laviini alla. Kuigi Noth süüdistusi omaks ei võta, lõigati ta nende ilmsiks tuleku järel «Seksi ja linna» järjeloo finaalosast välja.

Elu24 vahendas detsembri keskpaigas, et kaks naist süüdistavad 67-aastast Chris Nothi seksuaalses väärkohtlemises. Juhtumid leidsid väidetavalt aset 2000. aastate alguses.

«Minu vastu tehtud süüdistused inimestelt, kellega puutusin kokku mitte aastate, vaid aastakümnete eest, on täielikud valed,» kommenteeris Noth toona USA Todayle. «Ei tähendab minu jaoks alati ei – seda piiri ei ületa ma kunagi! Need vahekorrad olid mõlemapoolse nõusolekuga. Raske on mitte esile tuua nende süüdistuste avaldamise aega. Ma ei tea kindlat põhjust, miks nendega just nüüd välja tuldi, kuid ma tean seda: ma ei ole neid naisi kuritarvitanud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles