NUNNU KLÕPS ⟩ Liisa Leetma jagab esmakordselt pisitütre näost pilti

Merilyn Närep
, Päevatoimetaja
Copy
Liisa Leetma.
Liisa Leetma. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Muusik Joosep Järvesaar ja sisulooja Liisa Leetma andsid detsembri lõpus sotsiaalmeedia vahendusel teada, et kauaoodatud pisitütar nägi viimaks ilmavalgust! Nüüd näitab paar esimest korda ka beebi nägu.

«Olen alati soovinud oma vanaema Elsa positiivsust ja päikeselisust kuidagi siin elus edasi kanda ja mis saaks olla parem viis selleks, kui kinkida tema vägi edasi meie pisikesele päikeselapsele! Tere tulemast koju, meie tibu Elsa!» rõõmustas värske lapsevanem alles hiljuti sotsiaalmeedias.

Nüüd näitab naine Instagramis, kui nunnu tema väike tirts on. «Mu kõik,» kirjutab Liisa värskes postituses pildi juures, kus kogu pere mõnusalt talveilma naudib. 

Beebiootusest teatas Liisa sotsiaalmeedias eelmise aasta juunis. Postituses kirjutas ta, et neil on häid uudiseid. «Meie päris oma Shauni!»

Pärast beebiootuse teatavaks tegemist jagas ta sotsiaalmeedias oma igapäevategevusi ja rasedusega seotud mõtteid. See pani omakorda naise jälgijad usinalt nõu jagama, kuid Liisa sõnul on nõuanneteks siiski oma aeg ja koht.

Näiteks jagas ta oma jälgijatega, kuidas meesteosakonnast mugavaid teksapükse soetas, mispeale hakkas tema postkasti laekuma hulgaliselt kirju. «Mu postkast UPUTAB sõnumitest sisuga «et sa teaks, siis spetsiaalsed rasedateksad ka olemas»,» kirjutas sisulooja Instagrami loos.

«Sarnaseid asju tuleb ikka ette, ei ole kindlasti esimene kord,» kinnitas ta Elu24-le siis.

Liisal oli oma jälgijatele südamlik palve: «Kui ma otseselt nõu ei küsi, siis palun ärge jätke siia selliseid «nõuandeid».» Sisulooja sõnul mõistab ta igati, et inimesed soovivad aidata, kuid jagatav nõu kipub olema selline, mida ta juba teab. «Ma pole eile sündinud ja selline info on nii kättesaadav,» tõdes Liisa.

«Lapseootus on kõige imelisem aeg ja ma tahaks seda teiega aeg-ajalt jagada, aga selliste sõnumite üleküllus võtab igasuguse isu ära,» sõnas ta siis, lootes mõistvale suhtumisele. Liisa rõhutas ka, et tema mõtteavaldus polnud kuidagi rünnak ja mõistab, et sellest tundest ei saa enne aru, kui ise lapseootel ollakse.

Liisa lisas veel toona, et hindab oma jälgijate kogemusi ja teadmisi väga, kuid vahel on seda kõike lihtsalt liiga palju. «Edaspidi saabki kasutada question box'i (küsimuste lahtrit – toim), kui soovitusi ja nõuandeid vaja. Seda infot saan siin story'des ka kohe teistele emadele jagada,» lõppes sisulooja mõtteavaldus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles