Hirmkalli kohtuasja võitnud Meghan Markle saab valurahaks naeruväärse summa

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy
Meghan Markle ja prits Harry.
Meghan Markle ja prits Harry. Foto: POOL/ Scanpix

Meghan Markle saab Briti kõmuväljaandelt naeruväärselt väikese kahjutasu selle eest, et väljaanne rikkus tema privaatsust ning avaldas katkendi kirjast, mille ta oli saatnud isa Thomas Markle'ile. 

Möödunud aasta lõpus kirjutas Elu24 sellest, kuidas Meghan Markeli kohtuasi Daily Maili vastu läks maksma ligikaudu 1,7 miljonit eurot.

Vahetult pärast naise pulmi prints Harryga avaldas Daily Mail Meghan Markle'i privaatse kirja, mille endine näitlejanna oli kirjutanud oma isale. Meghan andis asja kohtusse ning tuli üpris kulukaks läinud hagist võitjana välja.

Endine näitlejanna ei saa oma isa Thomasega kuidagi läbi, sest peale suhte avalikustamist prints Harryga hakkas isa meediaväljaannetele väidetavalt laimu edastama.

Eks just seetõttu saatiski Meghan isale kirjakese, paludes tal lõpetada laim ja valetamine. Kirjas rääkis Meghan ka sellest, kuidas ta tundis 2018. aasta mais toimunud pulmas tohutut valu.

Nüüd kirjutab Insider, et Daily Mail peab maksma Meghan Markle'ile lisaks kohtukuludele kahjutasu, kuid see on ülimalt naeruväärne summa. Hüvitis on vaid üks nael ehk ligikaudu üks euro ja 20 senti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles