GALERII ⟩ Lauljatar Yasmyn otsis enda kõrvale julget ja seksikat tantsutüdrukut

Getter Trumsi
, Elu24 tegevtoimetaja
Copy

Lauljatar Yasmyn vajab mõneks ajaks enda kõrvale uut tantsutüdrukut, keda hakati 3. jaanuari õhtupoolikul Tantsugeeni stuudios hoolsalt otsima. Loe intervjuust, mida Yasmyn ning tema praegused tantsutüdrukud Laura ja Diana täpsemalt otsisid.

Esmaspäeval, 3. jaanuari õhtul kell seitse läks Tallinnas asuvas Tantsugeeni stuudios tõsiseks tantsimiseks, sest lauljatar Yasmyn (alumisel pildil koos Diana ja Lauraga) otsis enda kõrvale uut tantsutüdrukut. 

Mille jaoks te uut tantsijat otsisite ja milline ta olema peaks?

Yasmyn: Kuna Laura läheb kolmeks kuuks New Yorki arenema, otsime tema asenduseks minu lavakoosseisu professionaalset tantsijat, kes oleks isikupärane, julge, seksikas ja esinejahingega. Kõige olulisemalt otsime tantsijat, kes teab, kes ta on ja ei tule audition'ile ehk katsetele mõttega «pean Laura kingi täitma». Ma olen alati huvitatud kohtumisest uute inimestega ja lisamisest oma lavakoosseisu uusi ja ägedaid karaktereid.

Laura: Tantsija peaks olema kindlasti professionaalne, omapärane ja julge ning valdama erinevaid tantsustiile. Yasmyn esitab tihtipeale erineva stiiliga laule, mis tähendab, et tantsija peaks nii oskama tantsida hiphoppi kui ka olema valmis kontsad jalga panema.

Diana: Soovime näha tantsija mitmekülgsust, omapärasust ja enesekindlust. Paneme tantsijad katsetel proovile, pannes nad olukordadesse, mis võivad juhtuda ka päris elus. Ehk siis, mis nägu inimene teeb, kui koreograafia sassi läheb, kuidas inimene muusikat tunnetab ja improviseerib. Alati ei ole aega proove teha ning on vaja kiiresti reageerida ning koreograafiat osata.

Kui oluline on tantsija ja artisti omavaheline klapp?

Yasmyn: Minu ja tantsijate omavaheline klapp on ääretult oluline, kuna töö peab olema sujuv ning laval peab õhkama sünergia ja sõbralik meeleolu. Ma ei taha enda kõrvale lihtsalt tantsijaid, vaid sõpru, et publikul tekiks automaatselt peotunne, vaadates kolme sõbrannat laval lõbutsemas, nagu nad oleksid Ibiza tantsupõrandal hullamas.

Laura: Tantsija ja artisti omavaheline klapp peaks olema kindlasti väga hea. Kui seda vibe'i üksteisega ei ole, siis on nii artistil kui ka tantsijal laval ebamugav ning seda tunneb kindlasti ka publik. Seega on klapp väga oluline!

Diana: Ka tantsijate omavaheline klapp on hästi oluline. Mida suurem klapp, seda tugevam esinemine.

Mida tantsukatsetel kindlasti teha ei tohiks?

Yasmyn: Kindlasti ei tohiks lasta oma närvil end üle võtta. Ja kindlasti peab võtma võimalusest kinni ja andma endast sada protsenti, sest kunagi ei pruugi nii head võimalust uuesti tulla.

Laura: Nõustun, katsetel ei tohiks kindlasti närvis olla, kuid väike närvikõdi tuleb enda kogemustest isegi kasuks! Soovitaksin jääda iseendaks, anda maksimumi, ja kõige tähtsam, täiega nautida, sest tavaliselt jäävadki need tantsijad ning artistid kõige enam meelde, kes täiega naudivad!

Kuidas esmaspäeva õhtu möödus? Kas oli palju üllatajaid?

Diana: Õhtu oli imeline. Väga palju oli neid, kes üllatasid. Samuti oli tore näha uusi nägusid.

Reedeks ei olnud Yasmyn omale uut tantsutüdrukut veel välja valinud. Laura, kes lendas 7. jaanuaril juba New Yorgi poole, tõdes Elu24-le, et väga häid kandidaate oli palju. «Alles otsustame!» nentis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles