KLÕPS ⟩ Maailmarändur Liza Lind näitas üle pika aja oma peikat

Elu24
Copy

Maailmarändur ja instakaunitar Liza Lind on juba mõnda aega õnnelikus suhtes, kuid ühismeedias ta tihti oma kallimat ei näita. Nüüd noormehe sünnipäeva puhul jagas Liza armast pilti nende Itaalia reisist.

Rändajahingega sotsiaalmeediatäht Liza Lind on oma reisipiltidega kogunud juba ligi 40 000 instafänni. Neile jagab ta meeleldi kaadreid enda seiklustest ja avastusretkedest. Peamiselt postitab aga Liza pilte endast ning oma armuelu ta avalikkusega väga ei jaga.

Küll on aga aeg-ajalt Liza Instagrami kontol märgata tema kallimat Mikk Pärnastet. Esimest korda tutvustas Liza peikat oma fännidele möödunud aasta juulis (alumine foto). Järgmine kord oli Mikku tema kontol näha oktoobris. Aastavahetusel jagas Liza südamlikku hetke, kus ta sai peikalt mõnusa kallistuse. 

Nüüd tähistas aga Liza kallim sünnipäeva ja sisulooja jagas selle puhul oma kontol paari Itaalias tehtud selfit. Itaalia reisil käis Liza möödunud suvel.

«Käisin hiljuti Itaalias, ma küll tegin pilte ja postitasin ka, aga esimest korda elus võtsin reisi puhkusena ja see oli tõeliselt mõnus tunne! Kõik reisid ei saa sellised olla, mõned ongi sisu loomise eesmärgil, aga Itaalia oli tõesti ülimalt mõnus!» kiitis Liza 2021. aasta septembris Elu24-le.

Reisil käis Liza ilmselgelt kallimaga, kuid esimest ühist reisipilti jagas instastaar oma fännidega alles nüüd. «Palju õnne sünnipäevaks, peika,» kirjutas Liza postituse pealkirjaks. Foto on tehtud Roomas asuva Trevi purskkaevu juures. 

Liza oli varem suhtes sportliku Stefaniga, kellest läks 2020. aasta sügisel lahku. Pärast lahkuminekut avaldas Liza, et kui muidu hoiab ta suhteid, peret ja terviseteemasid fännide eest saladuses, tegi ta ekskallimaga erandi. «Otsustasin ise niimoodi teha ja seepärast pole mul tulemuses süüdistada kedagi teist peale enda,» kirjutas sisulooja.

Nõnda oligi suhe Stefaniga instastaari jaoks erandlik, kuna mõlemad jagasid ühismeedias kaaslasega pilte. «Oleksin saanud hädasid vältida, kui poleks oma suhet avalikult näidanud,» kahetses Liza toona. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles