Keanu Reeves hakkab DiCaprio filmis sarimõrvarit mängima?

Spekter
, Filmi- ja teleportaal
Copy
Keanu Reeves filmi «Matrix: ülestõusmine» esilinastusel
Keanu Reeves filmi «Matrix: ülestõusmine» esilinastusel Foto: Noah Berger/Scanpix

«Matrix: ülestõusmine» pole kinodes ehk päris nii võimsalt läbi löönud, kui oodati, ent Keanu Reevesil on käes kuldsed ajad – näitlejat ihkavad nüüd endi kampa Hollywoodi kaks tippkamraadi Martin Scorsese ja Leonardo DiCaprio.

 

Reevesil näevad Scorsese ja Dicaprio rolli oma Hulu jaoks plaanitavas krimiseriaalis «The Devil in the White City», kirjutab SlashFilm. Tegemist oleks näitleja esimese suure telerolliga. 

Sari põhineb Erik Larsoni 2003. aasta menukil, mille õigused ostis nüüd ka produtsendina tegutsev Leonardo DiCaprio juba 12 aastat tagasi. Raamatu kaante vahele oli talletatud tõsieluline lugu Chicago arhitekt Daniel Burnhamist, kes kutsus 1893. aastal ellu kuulsa maailmanäituse. Õnnetuseks tegutses linnas samal ajal apteekrist mõrtsukas H.H. Holmes, kes kasutas ulatuslikke ehitustöid, et varjata oma kuritegusid.

Mis rolli mängiks Reeves ja mis osa DiCaprio, pole veel teada, ehkki viimane oli algselt plaaninud mängida pahalast. Viimasel ajal on DiCaprio end väidetavalt aga projektist näitlejana veidi taandanud, mis jätab õhku võimaluse, et hoopis Reeves sarimõrvarit kehastama asub.

Tutvu jubeda mõrvalooga, mis meistrite käe all peagi sarjaks saab:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles