Salapärane silmarõõm ja OnlyFans: Helena Klaar võttis kelmika fotoga möödunud aasta kokku

Elu24
Copy
Helena Klaar
Helena Klaar Foto: @c2rolfoto

Tõsieluseriaalis «Rannamaja» tuntust kogunud Helena Klaar võttis Instagramis möödunud aasta kokku, öeldes, et see oli tema helgeim aasta!

«Olen taas vastakuti oma kahe poolega – üks tahaks heietada ja tänada, teine oleks lihtsalt selline «Okei, oli meeldiv, tsau»,» kirjutab Helena Instagramis, jagades kuuma fotot linade vahelt, käes šampusepudel.

«2021 oli üle mitme aasta üks helgemaid mu jaoks. Leidsin taas üles selle positiivse Helena ning üleüldise jaksu, et olla, teha ja edasi kütta. Ei hakka üldse tagasi ajama, et eelnevad aastad panid ikka rõvedalt proovile ning kiskusid minust nii palju välja, aga imelik öelda, kuid ma olen selle eest ääretult tänulik, et nii raske oli,» jätkab ta.

«Kuigi mulle ei meeldi öelda, et mul nüüd nii kohutav oli, sest tegelikult olid mu mured ja probleemid üpriski väiksed teiste kõrval, aga nüüd olen leidnud selle julguse, et öelda, et suht si** on olnud,» räägib Helena avameelselt. «Vastik võrdlusmoment tahab tekkida, mis on tegelikult täiesti ajatu... Igalühel on omad probleemid ja nende mõõtmete kõrvutamine on jabur. Kui on raske, siis on raske ja nii lihtsalt on.»

Tore noorhärra ja mõnus Eestimaa suvi

Helena sõnutsi sai ta 2021. aastalt oma elu parima kingi – ilusa näonaha. «Kes mind pikemalt jälginud, siis vaimne pool vedas mind korralikult alt, aga sain ka selle 95 protsendi ulatuses korda ning nautisin üle pika aja elamist. Kondasin mööda Eesti ilusaid paiku ja nautisin suve – hetkes olemine lööb lihtsalt teisiti!!!»

«Ahjah… Leidsin enda DMist ühe toreda noorhärra, kes mu igat päeva nii erilisena hoiab. Töötasin palju ka sotsiaalmeedias ja ületasin enda piire veelgi (Onlyfans) – siiani üli hea otsus, haha. Samuti loivasin tagasi ülikooli jaaaaniiiedassiii ja tagasi,» võtab tõsielustaar aasta kokku.

Ühismeediasse tehtud postituses tänab Helena nii oma pereliikmeid kui lähedasi inimesi. «Suur roll oli mu lähedastel, emal, kassidel + uued tutvused, koostööpartnerid – ma olen tõsiselt tänulik, et olete. Sõge ikka!!! Sai ka vaatamata keerulisele ajale ööelugi nautida ja muudki pulli korraldada – nagu mulle meeldib eksole.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles