KLIPP SAATEST ⟩ TV3 raputav dokksaade näitab, kuidas metsas imikuga ellu jääda

Liina Suvi Ristoja
, Filmi- ja teletoimetaja
Copy
«Imikuga metsas»
«Imikuga metsas» Foto: TV3

TV3s alustab täna kell 20 uus dokumentaalsari «Imikuga metsas», mis lummab kanali sõnul looduskaadrite ja rabab erakordse lapsekasvatamise looga.

Sarja keskmes on Tõnu, Sindia ja väike Tarko Torm, kes on sidunud oma elu looduse ja metsaga. «Sarja tasub vaadata juba seepärast, et näha, kuidas on kõikide mugavustega maailmas harjunud inimestel võimalik ka teisiti hakkama saada. Öelda tavainimeste jaoks iseenesestmõistetavatele asjadele «ei» ning reaalselt eladagi 20-kraadises pakases telgiga metsas. See sari rabab ja raputab oma lihtsusega ning annab võimaluse kõigil oma kiire elutempo juures korraks paus teha ja astuda sisse hoopis teistsugusesse, ootamatusi täis maailma,» sõnab sarja tootja, TV3 tuntud telenägu Marek Lindmaa.

Sarja idee olevat sündinud ootamatult ja isiklikust vajadusest – nimelt meeldivat talle endale väga looduses matkamas ja filmimas käia ning seda ka koos 3-aastase tütrega. «Nendel hetkedel olen mõelnud, kui vähe ma tegelikult tean sellest, kuidas lapsega looduses erinevates olukordades hakkama saada. Kuuldes, et Tõnu koos naise ja beebiga metsa kolib, tekkis mõte teha sari nende elust. Saan ise oma silmaringi väga palju avardada ning pakkuda seda võimalust ka kõikidele Eesti inimestele,» märgib ta.

Lindmaa kinnitusel on «Imikuga metsas» läbi ja lõhki dokumentaal: «Jälgime ja saadame kaameraga Tõnu pere elu täpselt nii nagu see parasjagu on. Alustasime salvestustega juba enne lapse sündi ning aastaga oleme korilaste kombel kogunud sahvri head ja paremat täis.»

«Imikuga metsas» on TV3 eetris teisipäeviti kell 20.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles