Suurde filmimaailma pürgiv Mirjam Aru enda viimasest linateosest: avastage oma anded ja keskenduge nende arendamisele

Elu24
Copy
Mirjam Aru saaates «Eesti otsib superstaari».
Mirjam Aru saaates «Eesti otsib superstaari». Foto: Erakogu

Saatest «Eesti otsib superstaari» tuule tiibadesse saanud Mirjam Aru tegeleb lisaks laulmisele usinalt ka näitlemisega. Los Angelese mainekates näitekoolides õppinud neiu on jaganud võtteplatsi Hollywoodi staariga ning loonud mitu lühifilmi.

Neli aastat tagasi loodud lühifilm «Peale surutud» on juba kolmas Mirjami lühifilm ning valmis koostöös filmilavastajast isaga. «See on inspireeritud tõsielusündmustest minu elus,» räägib 17-aastane Mirjam Aru. «See on lühifilm laulmist armastavast tüdrukust, kes võitleb vabaduse eest koolisüsteemis.» Elu24-le tunnistab Mirjam, et oli ise sellises olukorras neli aastat tagasi, ent sellest aitas välja tulla nii isa tugi kui probleemi teadvustamine.

«Tol hetkel tundsin, et mind ei mõisteta. Minu siiras rõõm elu üle, usk enda unistustesse ja loovus kadusid justkui mingi suure tumeda pilve taha, mis koosnes mõtetest, kas ma saan ikka hakkama.» Siiski mõistis neiu, et ei vaevle selliste mõtete ja hirmude käes üksi. «Sain aru, et need polnud justkui minu omad, vaid tänapäeva ühiskonna poolt peale surutud,» nendib ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles