Mihkel Raud annab oma uue bändiga esimese soolokontserdi

Elu24 muusikatoimetus
Copy

Oktoobri alguses esimese eestikeelse soolosingli «Saab saab» avaldanud Mihkel Raud annab peagi esimese soolokontserdi. Raud astub esimest korda oma uue bändiga lavale 18. jaanuaril Fotografiskas.

Muusika juurde naasev Mihkel Raud annab 18. jaanuaril oma esimese soolokontserdi. «Eks ma olen muusika juurde suuremalt naasmisele ammu mõelnud. Oli ilmselt aja küsimus, millal ma uuesti päris oma bändi kokku panen ja vana armastuse ehk laulude kirjutamise ning esitamise juurde tagasi tulen,» tõdes Raud.

Möödunud aasta oktoobris ilmus Raua esimene eestikeelne soolosingel «Saab saab» ning detsembris tõi ta vaatajateni täispika muusikafilmi «Kuu kulgeb Haapsalus».

Bänd astub lavale koosseisus: Mihkel Raud (laul, kitarr), Antti Kammiste (klahvpillid), Tõnis Kivisild (basskitarr), Eric Kammiste (kitarr) ja Mikk Simson (trummid).

Kaks nädalat enne esimest soolokontserti tegi Raud ühismeediasse sellest ka postituse: «Sõbrad! Juba 18. jaanuaril annan oma uue bändiga Fotografiskas päris esimese kontserdi! Mängime vanu Mr. Lawrence'i laule ja mitmeid Lennale kirjutatud lugusid. Kavas on ka paar ootamatut üllatuslugu ja loomulikult Inese poolt kuulsaks lauldud «Kus kulgeb kuu», mille aastate eest kirjutasin. Ootan pikisilmi!»

Rohkem infot kontserdi kohta leiad SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles