Soomes seisid erootikanäljas kliendid pakasega poe ukse taga järjekorras

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy
Vibraator. Pilt on illustratiivne.
Vibraator. Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Soomes Oulu linnas seisid inimesed ligikaudu 20 külmakraadiga sünnipäeva pidanud erootikapoe ukse taga järjekorras, lootes saada tasuta kingitusi.

Oulu erootikapoodide kett pidas kümnendat sünnipäeva, mille puhul lubati esimestele klientidele ka kingitusi. See aga tekitas kaupluse uste taha pikad järjekorrad.

Erootikanäljas kliente ei heidutanud isegi mitte linnas valitsev käre pakane. «Olen 20 aastat erootikatoodete müügiga tegelenud, kuid selliseid järjekordi pole ma veel oma poodide ees näinud,» rääkis poeketi omanik Armi Soilanterä imestusega mitmekümne meetri pikkustest järjekordadest.

12 aastat ettevõtjana tegutsenud Soilanterä ei suutnud seda uskuda. Nii Asemakatul kui ka Mäkelininkatul looklesid erootikapoe juures kümnete meetrite pikkused rodud.

Iga poe esimesele 50 kliendile lubati kingikotti, lisaks oli korraldatud lõbus sünnipäevaprogramm, kunstinäitus ning toodete tutvustused.

Ilta-Sanomat kirjutab, et koroonaaeg on toonud erootikapoodidesse uusi kliente. Soilanterä arvab, et inimesed otsivad oma seksuaalellu uut ja põnevat.

Kauplus pakub rohkem kui 4000 toodet. See ei ole enam ainult erootikapood, vaid valikus on ka seksuaaltervise kaubad ning pakutakse vahendeid mitmesuguste vajaduste rahuldamiseks.

Näiteks kasutatakse vibraatoreid ka muul eesmärgil kui seksuaalse naudingu saamiseks. Nende abil saab otsida närve, mis abistavad kõneravi, või masseerida jalataldasid, et aidata neil paremini taastuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles