Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Kirsti Timmeri kaardid vaikivad Kelly Sildaru medalilootuse osas: kas ta rase ei ole või?

Copy
Suusasportlane Kelly Sildaru.
Suusasportlane Kelly Sildaru. Foto: Remo Tõnismäe

1. jaanuaril oli Kanal 2 eetris saade «Mida toob aasta 2022?». Saates panid eri küsimuste kohta kaarte tuntud Eesti ennustajad, nende hulgas Marilyn Kerro ja Kirsti Timmer. Kuna taliolümpiamängud on ukse ees, puudutas üks küsimus ka vigursuusataja Kelly Sildaru võimalikku medalivõitu.  

Kuu aja pärast avatakse pidulikult Pekingi taliolümpiamängud. Lisaks enam kui saja riigi sportlasele võtavad sellest osa kümned Eesti talialade tippsportlased. Suurimaks medalilootuseks on vigursuusataja Kelly Sildaru. Mis värvi medalit ennustavad kaardid Kellyle?

Vigursuusataja Kelly Sildaru. Foto: Scanpix 
Vigursuusataja Kelly Sildaru. Foto: Scanpix Foto: Hugh Carey

Sellele küsimusele vastates ütleb ennustaja Marilyn Kerro, et Kelly on väga tubli tüdruk ning saavutab väga palju. «Aga ma kardan, et ta on juba oma energia mujale suunanud,» ütleb Kerro. «Kui sul ei ole juured tugevad, juur on meie pere, meie ema ja isa – sinu elujõud tuleb sealt. Sa pead suhted hoidma oma loojatega korras,» selgitab Kerro ja ütleb, et kui need suhted korras ei ole, siis teatud määral inimene sülitab oma loojate peale. Kerro sõnul peaksid Kelly suhted ema ja isaga korras olema, kui ta tahaks tulevikus väga häid tulemusi saavutada.

Marilyn Kerro
Marilyn Kerro Foto: Kanal 2

Mida näitavad aga Kirsti Timmeri kaardid? 

Kirsti Timmer
Kirsti Timmer Foto: Pilt videost

«Ma ei näe nagu üldse seda taliolümpiat,» vastab Timmer esmalt. «Huvitav. Ma vaatan korraks. Kas 2022. aasta taliolümpia toob Kelly Sildarule medali?» küsib Timmer kaartidelt. Järgneb pikk vaikus. «Ma ei näe midagi. Ta ju peaks ometi saama. Ei ole,» ütleb Timmer. Vahepeal küsib saatejuht Timmerilt, kas Sildaru ikka läheb olümpiale. Seepeale on taas vaikus, kaardid ei näita midagi selle kohta. Pärast pausi küsib aga Timmer: «Kas ta rase ei ole või?»

Tagasi üles