Tartu naine tegi politseinikule musi: tunnistage üles, kes see oli? (5)

Elu24
Copy
Politseinik
Politseinik Foto: Arvo Meeks

Twitteris ja Facebookis jagatakse pilti, kus naine suudleb Tartu kesklinnas  politseinikku. Facebooki gruppi pildi postitanu palub naistel üles tunnistada, kes sellise teoga hakkama sai. 

Kõnealust pilti on jagatud nii Twitteris kui ka Facebookis. Pildil on näha, et Tartu kesklinnas liigub palju inimesi, nende hulgas ka üks naine, kes politseinikku suudeldes talle armastust avaldab.

Sama pilt on postitatud ka Facebooki grupis «Uhhuude ja külahullude entsüklopeedia». Pildi postitaja on foto juurde kirjutanud: «Naised, tunnistage üles, kes käis politseinikku tänutäheks musitamas? Nagunii keegi siit grupist.» 

Postituse all käib elav arutelu. Mitmed kommenteerijad ütlevad, et see on väga armas pilt ja ilus hetk. «Musi pole patt,» kirjutab üks kommentaator. 

Teine kommenteerija teeb ettepaneku: «Võiks alata uus liikumine «Anna musi politseinikule, meedikule, müüjale».» Ta arvab, et musi võiks teha kõigile neile, keda on tülitanud vaktsiinivastased inimesed, keda grupis kutsutakse «uhhuudeks». 

Veel üks kommentaator kirjutab: «Võin öelda, et enamus, kes sellise töö peal on, ongi väga hea pingetaluvusega ja vaimse tervisega. Aga motivatsiooni langus on olnud massiivne Covidi ajal igasuguste hullude pärast.»

Pildi kommenteerijatest ei võta keegi tegu omaks. 

Kas naine soovis suudlemisega avaldada politseile tänu nende töö eest?

Kas sina tead, kes on see salapärane naine, kes politseinikule suud andis, ning miks ta seda tegi?    

Kommentaarid (5)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles