Kuigi aastalõpp on tähistamise ja pidutsemise aeg, on see raskem neile, kes on kaotanud lähedase inimese, kellega varem selliseid aegu koos veedeti. Maine elu läheb küll edasi, kuid kui mõista, et lahkunud kallis hing on sinu jaoks ikka olemas, on kergem juhtunuga rahu teha. Hingemaailma asjatundjad leiavad, et järgmised märgid räägivad lahkunud hinge soovist meiega suhelda.

Aastalõpp võib olla paljude jaoks aeg, mil tuntakse teravalt kellestki puudust, kellega varem ehk uut aastat vastu võeti, kuid kes on mingil põhjusel lahkunud siit elutasandilt hingedemaailma. Võibolla lahkus see armas inimene juba palju aastaid tagasi, aga võibolla on see aastalõpp esimene, mil teda enam kõrval pole.

Aga kas tõesti teda enam üldse pole? Regressiooniterapeudid (dr Michael Newton jt), kes uurivad hingede ja maise maailma vahelisi seoseid, on veendunud, et lähedased hinged on ikka meie kõrval olemas, lihtsalt teistsugusel viisil. Pärast surma püüavad nad tihti anda mõista, et nendega on kõik hästi. On väga palju erinevaid märke, mis näitavad, et kalli inimese hing on meie lähedal, püüab meid lohutada või meiega suhelda.

Kommentaarid
Copy