Endiselt ei teata 16-aastase Elvast pärit Markuse asukohta: kontakt poisiga on olemas, kuid ta ei soovi koju tulla (1)

Elu24
Copy
Politsei palub kaasabi selgitamaks 16-aastase Markuse asukohta.
Politsei palub kaasabi selgitamaks 16-aastase Markuse asukohta. Foto: Lõuna prefektuur

27. detsembril avaldas politsei- ja piirivalveamet teate, et otsivad 16-aastast Markust. Elu24 uuris politseilt, kas poisi kohta on uut infot. 

27. detsembril avaldatud politsei- ja piirivalveameti (PPA) pressiteates palutakse inimeste abi 16-aastase Markuse leidmisel. Noormees lahkus 23. detsembril oma Elvas asuvast kodust ja pole tänaseni koju naasnud. 

PPA pressiesindaja Kerly Virk ütleb, et endiselt pole teada, kus poiss täpselt on. Teada on aga asjaolu, et temaga on kõik korras. «Erinevad inimesed on Markusega veebisuhtluses kontaktis olnud, kuid poisi täpne asukoht on teadmata ja ta ei soovi koju naasta. Viimati nähti teda 23. detsembril Elvas, tõenäoliselt viibib praegu aga Tartu kandis,» räägib Virk.

Ka varem on olnud vahejuhtumeid, kus Markuse asukoht on teadmata ning tema otsimisse kaasatakse politsei. Võimalik, et Markus on Elvast edasi liikunud Tartusse aega veetma, kuid välistada ei saa ka teisi piirkondi.

Markus on umbes 180 sentimeetrit pikk ja tugeva kehaehitusega. Seljas on tal karvakraega kapuutsiga punast värvi parka, mustad dressid, peas hall kootud müts ning jalas oranži ja musta värvi spordijalatsid.

Kui kellelgi on infot Markuse asukohast, palutakse sellest teada anda numbril 112.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles