Pettunud Tartu mees trahvijast: ainult raha peal väljas, õudne suhtumine (5)

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Trahvi saanud auto. Pilt on illustratiivne.
Trahvi saanud auto. Pilt on illustratiivne. Foto: Getter Trumsi

25. detsembril avaldasime loo tallinlannast, kes sai parkimistrahvi, kuigi oli parkimise alustamiseks vajaliku sõnumi saatnud. Selle loo järel kirjutasid Elu24 toimetusele mitmed inimesed, kellel on olnud sarnane probleem. Kirjutas ka üks autojuht, kellel trahvi vaidlustamine õnnestus ning kes makstud trahviraha Ühisteenustelt tagasi sai.

25. detsembril ilmunud loo tagasisidena kirjutas Elu24 toimetusele Martin (nimi muudetud, toimetusele teada), kelle abikaasal oli sarnane kogemus Tartus Maarjamõisa haigla parklas. Naine sisestas sõnumisse kogemata pere teise auto numbri. Kuigi sõnum oli saadetud ning parkimise eest tasutud, tehti trahv, mis jäi jõusse ka pärast vaidlustamist. 

«Mul abikaasa sai suvel trahvi Tartus SA Tartu Ülikooli Kliinikumi (ehk Maarjamõisa haigla) parklas. Ta töötab koroonaosakonnas ning sageli mitu päeva järjest ning sellest ka väsimus. Väsinuna sisestas kahjuks pere teise auto numbri, kuna tavaliselt käib teise autoga tööl. Tegime vaide ja trahv 30 eurot jäi jõusse,» kirjutab Martin nördinult. 

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles