SODIAAGISOSINAD Aastalõpp toob seiklusi ja värskeid tuuli

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Kuu Amburis otsib vanaaastaõhtul vabadust ja põnevust
Kuu Amburis otsib vanaaastaõhtul vabadust ja põnevust Foto: Shutterstock

Räägime podcastis, millised astroloogilised seisud valitsevad aasta viimasel nädalal ning milleks kujuneb aastalõpp. Vaatame üle 2022. aasta suhehoroskoobi ja Dagmari tarokaardi, mis sümboliseerib käesolevat nädalat. 

Soovitused nädalaks

1. Too mõttelist selgust tunneteküsimusse, mis sind viimasel ajal vaevanud on - olgu see seoses endiste suhtete, lapsepõlve, sisemiste igatsuste vms. Võimalusel räägi asjaosalistega, kuid räägi südamest. (Merkuuri ühendus Pluuto ja Veenusega)

2. Ära enam reageeri vanadele pingetele, vaid tunneta, kuidas kõik see on sinust lahkumas. (Päikese kvadraat Chironiga ja Marsi sekstiil Saturniga)

3. Pühapäeval võta hetk, et visualiseerida ja tunnetada oma eesolevat aastat - luba endal tunda, milliseks sa soovid sellel kujuneda. (Kuu loomine Kaljukitses trigoonis Uraaniga)

NÄDALAKAART

Ülempreestrinna

Ülempreestrinna
Ülempreestrinna Foto: Shutterstock

Preestrinna istub vaikuses. Ta sümboliseerib kõrgemat teadmist, intuitisiooni, jumalikku naiselikkust, alateadlikku meelt. Tema näo ees on õhuke loor, mis kaunistatud granaatõuntega – külluse, viljakuse ja jumaliku naiselikkuse sümboliga. Tema langev rüü oli algselt mõeldud teadmiste varjamiseks, tõstes esile sisemist emotsioonide ja võimu sümboleid. Kuu, mida kaardil näed, tähistab naise erinevaid arenguetappe: neiu, ema, vanamoor. Ülempreestrinna kutsub sind usaldama oma sisetunnet ja kõrgemat teadmist. On aeg tõmmata tagasi ja usaldada oma intuitsiooni, mõelda asjade üle pikemalt järele. Tulevik ei ole veel teada, aga sinul on kõik teadmised, oskused ja ressursid, et hakkama saada igas olukorras, mida saatus su teele veeretab.

Kuu on tühikäigul

Teisipäeval 23:10 - 23:17

Neljapäeval 19:09 - reedel 01:09

Laupäeval 10:15 - pühapäeval 01:02

Nendel aegadel tasub vältida olulisi otsuseid ja tehinguid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles