Lähenemiskeeld Kylie Jenneri hullunud fänni eemale ei hoidnud

Elu24
Copy
Kylie Jenner 2018. aastal.
Kylie Jenner 2018. aastal. Foto: ZUMAPRESS.com/scanpix

Tõsielustaar ja ärinaine Kylie Jenner võib nüüd mõnda aega rahulikumalt magada, sest tema hullunud fänn võeti vahi alla. Sama fänn on Jennerile muret tekitanud juba varem ning tõsielustaar võttis tema vastu välja lähenemiskeelu.

Pühapäeva pärastlõunal seisis Kylie Jenneri hullunud fänn Jrue Mesgan Beverly Hillsi villa värava ees ning lasi uksekella lootuses, et tõsielustaar ta tuppa laseks. Jenneri turvamees kutsus politsei ja Mesgan võeti vahi alla, vahendab TMZ

Mesgan (alumisel pildil) on tahtnud avaldada Jennerile armastust varemgi. Alles detsembri esimeses pooles vahendas Elu24, et 9. detsembril kutsuti tõsielustaari naabrite majja politsei, kuna nende uksele oli koputanud 23-aastane mees. Üle aia hüpanud noormehel oli kaasas suur lillekimp ja ta plaanis minna tõsielustaari ukse taha.

Politsei sõnul soovis noormees avaldada Jennerile oma surematut armastust ning plaanis teda naiseks paluda. Korrakaitsjad võtsid mehe vahi alla ja esitasid talle süüdistuse eramaale tungimises.

Viimaste kuude jooksul on Mesgal Jenneri maja juures olnud korduvalt ja ta sai isegi tõsielustaarile lähenemise keelu. Nüüd istub ta lähenemiskeelu rikkumise eest trellide. Mesgali kautsjoniks määrati 20 000 dollarit.

Loodetavasti Mesgal Jenneri jõulurahu palju ei rikkunud. Tõsielustaar ootab praegu teist last koos räpparist kallima Travis Scottiga

See pole esimene kord, kui hullunud fännid Kardashianidele või Jenneritele ligi pääsevad. Mõned kuud tagasi sai Kim Kardashian endale kihlasõrmuse, mis oli peidetud SOS-pilli (raseduse vältimise tablettide) karpi.

Märtsis vahendas Elu24, et Kendall Jenner pidi 27-aastase hullunud fänni pärast lausa elukohta vahetama. Loe sellest lähemalt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles