Jagame kogenud meditsiinilise astroloogi Lynn Koineri teadmisi kehakaalu ja astroloogia seostest. Temal õnnestus kaotada 60 kg ja ta mõistab, miks kaalukaotus on väga raske, aga mitte võimatu. Miks mõned maadlevad kaaluga alates lapsepõlvest? Kas on taevaseise, mis kilosid ära viivad?

Meditsiinilise tähetarkusega tegelev astroloog Lynn Koiner (sündinud 1945) on uurinud palju aastaid planeetide seoseid tervise ning kehaliste ja vaimsete probleemidega. Olles võidelnud ise suure osa elust ülekaaluga (kehakaal 115 kg) ning kaotades ühel hetkel ligi 60 kg, on tal kogunenud väärtuslikke kogemusi ja teadmisi, mida ta siiani jagab.

Koineri arusaam oma ülekaalust ei piirdunud sellega, et tal on söögisõltuvus. Ülesöömine on üksnes väline sümptom sügavamast tasakaalutusest inimese psüühikas ning need sisemised psüühilised jõud on omavahelises seoses astroloogiliste seisudega. Selleks, et toimuks niivõrd massiivne ja püsiv muutus, nagu oli tema kehakaalu kaotus, on vaja ka transformatiivseid astroloogilisi seise.

Kommentaarid
Copy