Rakvere teater näitab tõsielusaadet

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näidendi lavastaja Üllar Saaremäe
Näidendi lavastaja Üllar Saaremäe Foto: Arvet Mägi

Esmaspäeval, 9. veebruaril kell 19 võib Ugalas näha sel hooajal Rakvere teatris esietendunud Lutz Hübneri noortenäidendit «Creeps».


Üllar Saaremäe lavastatud näidend räägib kolmest teismelisest tüdrukust, kes on kutsutud juhtima noorte elustiili- ja muusikasaadet «Creeps».



Suurte lootustega telestuudiosse minnes avastavad tüdrukud, et nad polegi ainsad väljavalitud ning töö saamiseks tuleb läbida veel üks konkurss.



Kaameraproovil juhendab neid nähtamatu hääl, kelle käskusid tüdrukud küsimusi esitamata täidavad. Kui kaugele viib neid lootus saada kuulsaks ja edukaks? Kas nad hakkavad vastu või alluvad virtuaalsele reaalsusele, mis neid lämmatada püüab?



Kes ja kas üldse keegi tüdrukutest televisiooni pääseb, näeb juba 9. veebruari õhtul Ugalas.



Noortelavastuses mängivad Anneli Rahkema, Silja Miks, Marin Mägi ja Eduard Salmistu. Kunstnikutöö on teinud Erki Kasemets, muusikalise kujunduse Karl Robert Saaremäe ja videorežissöör oli Maiju Ingman.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles