«Kahe takti» hääletussüsteem on muutunud

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kaks takti ette» prooviesinemiste voor
«Kaks takti ette» prooviesinemiste voor Foto: Marina Puškar/Postimees

«Kaks takti ette» 2007 finaal läheneb. Et tagada kõikidele hääletajatele ja lauljatele võrdsed võimalused ning välistada sõnumite abil tulemustega manipuleerimine, saab ühe ja sama laulja poolt hääletada ainult ühe korra.

Kui lemmikuid on rohkem – näiteks kõik viis, saab hääle anda ikka kõigi lauljate toetuseks. Kõik saadetud sõnumid tasustatakse, kuid häältearvestusse läheb igalt telefoninumbrilt üks sõnum laulja kohta.

Neljakümnest televooru valitud lauljast on «Kahes taktis» võistlema jäänud veel vaid viis – Sandra Nurmsalu, Iiris Vesik, Mihkel Ratt, Margus Vaher ja Kelly Tomson.

Uus ülesanne viib saatejuht Tanel Padari ja võistlejad seekord Rahvusooper Estonia lavale, kus toimub Andres Dvinjaninovi muusikalikoolitus. Ühele viiest on see voor viimane. Kes seekord välja langeb, sõltub taas nii žürii kui televaatajate otsusest.

Kui mõni «Kaks takti ette» käesoleva hooaja saade on jäänud nägemata, siis ETV kodulehelt on võimalus need kõik tasuta tagantjärele üle vaadata ja ennast lauljate käekäiguga kurssi viia.

«Kaks takti ette» sel pühapäeval kell 19.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles