Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Sander Õiguse beebipilt ajas netirahva segadusse: jõulutervitused neile, kes fakte kontrollivad

Copy
Koomik Sander Õigus
Koomik Sander Õigus Foto: Mailiis Ollino

32-aastane püstijalakoomik Sander Õigus jagas sotsiaalmeedias armast pilti koos pisikese beebiga, keda ta tutvustas kui kõige uuemat Õigust. Kuigi esimese hooga võib postitus jätta mulje, et koomik sai isaks, siis Elu24-le teadaolevalt on tegu siiski Sandri vennalapsega.

«Kõige uuem Õigus,» teatab ühismeedias Tartust pärit lavakoomik Sander Õigus, jagades fotot, kus hoiab käes pisitüdrukut.

Postitus tekitas aga pisut segadust Sandri fännides, keda koomikul on Instagramis üle kümne tuhande. Paljud hakkasid koomikule õnne soovima, justkui oleks Sander isaks saanud. 

«Ma tunnen tulevikus ta peikadele kaasa, kujutan ette, kuidas sa neile puid panema hakkad,» naljatles üks kommentaariumis õnnesoovidele lisaks. 

Samas oli ka neid, kes suhtusid postitusse veidi skeptiliselt. «Kust said?» küsis keegi ja teine lisas: «Ei pannudki tähele, et sul kõht ees oleks olnud vahepeal, õnne!»

Nii Instagramis kui ka Facebookis soovisid paljud Sandrile õnne aga hoopis onuks saamise puhul. «Oi! Palju tarkust värskele onule!» kirjutas keegi. Õnne soovis ka Comedy Estonia turundusjuht Kristiina Lõhikivi. «Soovin, et oled maailma naljakaim onu sellele numpsule ning ostad asju, mida vanemad keelaksid. Õnne värskele onule.»

Mitmed Eesti meediaväljaanded tituleerisid Sandri värskeks isaks. Uudise alla kommenteeris aga keegi sõna «peaaegu», millele koomik reageeris naerunäoga.

Elu24-le kinnitas aga Sandri Comedy Estonia töökaaslane Lõhikivi järgmist: «Nii palju võin öelda, et isaks ta ei saanud.»

Veidi hiljem postitas koomik sotsiaalmeediasse postituse, kus andis selgitusi. «Suured tänud kõigile õnnesoovide eest, eks onuks saamine ole suur asi tõesti! Jõulutervitused ajakirjanikele, kes fakte kontrollivad, ja kõigile mitteajakirjanikele!» torkas ta teravalt. 

Palju õnne ka Elu24 toimetuse poolt!

Tagasi üles