Eesti fitnessitreener jagas sünnipäeva puhul eriti särtsakat kaadrit

Elu24
Copy

Eesti fitnessitreener Liis Org tähistas äsja oma 31. sünnipäeva. «Ela oma elu ja unusta enda vanus,» teatas Liis sotsiaalmeedia postituses ja jagas fännidega vallatut hetke.

Viljandist pärit ja Soomes elav fitnessitreener ning -võistleja Liis Org tähistas äsja 31. sünnipäeva. Selle puhul postitas üle 14 000 fänniga Liis Instagrami eriti särtsaka pildi. 

Foto alla jätsid eestlannale ohtralt õnnesoove nii kodumaised kui ka Soome fännid. Õnnesoovijate seas oli ka tuntud soomlased, tõkkejooksja Nooralotta Neziri ja teletäht Linda Manuella Nastasja.

Juba järgmisel päeval tänas Liis kõiki, kes talle sünnipäevaks õnne soovisid.

Liis avaldab oma ametlikul kodulehel, et on aktiivselt spordiga tegelenud alates kuuendast eluaastast. «Fitness kui elustiil on kinkinud minule unistuse töö, aidata teisi saavutamaks nende eesmärke,» tõdeb ta.

«Tahan anda ka teistele võimaluse tunda seda imelist tunnet, mida treeningud ja tervislik toitumine kingib. Lisaks sellele, et mul on aastatepikkune kogemus, olen läbinud ka Trainer4You treenerikoolituse Helsingis,» täpsustab Liis, kes koolitab fitnessihuvilisi interneti vahendusel.

Soomes elaval Liisil on ka hulgaliselt professionaalseid saavutusi. Ta on aastate jooksul võitnud Euroopa meistrivõistlustel ja Soome meistrivõistlustel pronksmedali, hõbeda Eesti meistrivõistlustel ja kulla Eesti karikavõistlustel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles