VIDEO ⟩ Ghislaine Maxwelli advokaat: tema ainus süü on seotus pedofiil Epsteiniga

Inna-Katrin Hein
Copy
Kohtukunstniku Jane Rosenbergi joonistus. Ghislaine Maxwelli juhtivadvokaat Laura Menninger pidamas 20. detsembril 2021 New Yorgi kohtus lõpukõnet, näha on ka teist advokaati Christian Everdell ja Ghislaine Maxwelli
Kohtukunstniku Jane Rosenbergi joonistus. Ghislaine Maxwelli juhtivadvokaat Laura Menninger pidamas 20. detsembril 2021 New Yorgi kohtus lõpukõnet, näha on ka teist advokaati Christian Everdell ja Ghislaine Maxwelli Foto: Jane Rosenberg/Reuters/Scanpix

Ameerika Ühendriikides New Yorgis hakkab lõppema kohus inglanna Ghislaine Maxwelli üle, keda süüdistatakse alaealiste tüdrukute meelitamises pedofiil Jeffrey Epsteini seksivõrgustikku, kupeldamises ja inimkaubanduses.

59-aastane Maxwell oli varem süüdi mõistetud pedofiili Jeffrey Epsteini armuke. Epstein tabati 2019. aasta juulis ja 10. augustil 2019 tegi ta New Yorgi Metropolitan Correctional Center vanglas enesetapu, puues end voodilina abil üles, teatab bbc.com. 

Vandekohtunikud hakkasid 20. detsembril suletud uste taga arutama, kas Maxwell on süüdi või süütu. Nad jätkavad seda täna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles