Eestimaa kaunitare võrgutanud unistuste-Roberto püüab pilke eksklusiivse luksusauto roolis

Elu24
Copy

Itaaliast pärit multimiljonärist kinnisvaraärimehe Roberto de Silvestri autokogu on täienenud ühe eksklusiivse masina võrra. Hinnalise auto teeb veel hinnalisemaks sellel peituv autogramm.  

Tõsielusaatest «Unistuste printsess» tuntust kogunud ärimees Roberto de Silvestri on soetanud uhiuue Ferrari F40, mille hind võib küündida kuni kahe miljoni euroni.

Multimiljonär jagab Instagramis, et tal õnnestus kohtuda ka Ing Nicola Materazziga, keda võib nimetada Ferrari F40 «isaks».

Hinnalise auto teeb veelgi eksklusiivsemaks selle uksel ilutsev Ing Nicola Materazzi autogramm.

Vaata videoid ja pilte!

Ferrari tootis F40 mudeleid aastatel 1987–1992 ja neid valmistati kokku kõigest 1315 tükki. Mais kirjutas Postimees, et selsamal kuul oksjonile mineva Ferrari F40 hind jääb tõenäoliselt 1,8 ja 2,2 miljoni dollari vahele.

«Naine peab olema elegantne, kaine ning loomulikult kaunis. Liigne meik pole kunagi meestele meeldinud. Selleks, et ma tõesti astuksin naisele ligi ja tema nime küsiksin, peab temas peale kauni välimuse ka sügav sisu olema,» rääkis Roberto 2012. aastal.

Unistuste-Roberto käevangus on aastate jooksul nähtud nii modelle kui ärinaisi. Nende seas Rebeka Võsu, Mirjam Väljaots, restoraniärinaine Gerli Rosenfeld ja ettevõtja Ivar Alti tütar Ulrica Steen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles