TREILER ⟩ Lapimaa krimisarja «Ivalo» uues hooajas näeb ka Eesti näitlejaid

Spekter
Copy
Elisa originaalsarja «Ivalo» teises hooajas luuakse Soome-Vene politseitiim, et lahendada keeruline mõrvajuhtum.
Elisa originaalsarja «Ivalo» teises hooajas luuakse Soome-Vene politseitiim, et lahendada keeruline mõrvajuhtum. Foto: Elisa

Täna jõuavad publiku ette Elisa rahvusvahelise originaalsarja «Ivalo» uue hooaja esimesed osad. Esimene hooaeg kogus Soomes ligi kaks miljonit vaatajat ja sarja on tänaseks müüdud enam kui 20 riiki.

Teise hooaja sündmused algavad kuus kuud pärast eelmise lõppu ja sarja keskmes on endiselt Iina Kuustoneni («Pulss») kehastatud Nina Kautsalo, kes on kolinud Rovaniemisse ja asunud tööle kohalikku politseijaoskonda. Nina liitub äsja moodustatud Soome-Vene politseimeeskonnaga hiljutise mõrvajuurdluse tõttu, millega on seotud ka vana, seni lahendamata mõrvajuhtum. Keeruline sündmustik sunnib Ninat silmitsi seisma ka omaenda pere maha vaikitud saladusega.

Terased televaatajad võivad sarjas märgata ka mitut Eesti näitlejat, teiste seas Marko Lehte, kes on väikestes osades üles astunud nii «Viikingites», Netflixi sarjas «White Lines», kvaliteetseriaalis «Killing Eve» kui ka Hollywoodi hittfilmis «Wonder Woman».

Kokku on sarjas näitlejaid kuuest erinevast riigist, sh USAst ja Hollandist. Sarjas teeb kaasa ka «Kroonist» ja «Elavatest surnutest» tuntud John Finn.

«Ivalo» esimene hooaeg esilinastus Soomes 2018. aasta detsembris. Sarja saab vaadata Elisa Huubis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles