Staarisaates teiseks tulnud Wanda meenutab superfinaali: mul lihtsalt ei jätku sõnu...

Elu24
Copy
12.12.2021, Tallinn, Saku suurhall. Saate "Eesti otsib superstaari" superfinaal.
12.12.2021, Tallinn, Saku suurhall. Saate "Eesti otsib superstaari" superfinaal. Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp

Pärnust pärit 19-aastane Wanda-Helene Ollep laulis end möödunud pühapäeval lõppenud «Eesti otsib superstaari» kaheksandas hooajas väärikale teisele kohale. Nädal hiljem võttis noor lauljatar ühismeedias superfinaali lühidalt kokku. 

«Eesti otsib superstaari» kaheksandas hooajas teiseks jäänud Wanda-Helene Ollep kirjeldas nädal pärast superfinaali õhtut sõnadega: «Täiesti pöörane sõit!». 

Noor lauljatar kinnitas, et superfinaalis kogetu jääb talle igavesti meelde. «Ma ei unusta ealeski seda vaatepilti, mida sellelt lavalt näha sain! See on midagi niivõrd erilist ja lummavat, et mul lihtsalt ei jätku sõnu…» Koos postitusega jagas Wanda pilte just superfinaalist, kus ta esitas lugusid «Oh So Quiet» ja «Creep». Lisaks astus ta lavale koos tulevase superstaariga, Alika Milovaga, kellega koos lauldi duetti «Õnnenumber». Viimasest sai Alika debüütsingel. 

«Aitäh kõigile-kõigile – nii suurele kui väikesele, kes mind sel teel aitas ja minu kõrval või selja taga seisis. Olen teile ülimalt tänulik!!! Ilma teieta poleks ma seda ägedat kogemust saanud!» tõdes Wanda ning tänas ka «Eesti otsib superstaari» saatemeeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles