LUGEJAD HÄMMINGUS ⟩ Miks lastakse vaktsiinivastasel suunamudijal spordiklubisid külastada? (4)

Copy
Paljas Porgand ehk Merilin Taimre ehk Cassia Shakti Šamotailo.
Paljas Porgand ehk Merilin Taimre ehk Cassia Shakti Šamotailo. Foto: Madis Veltman

Elu24 toimetusele on laekunud mitmeid vihjeid, et vaktsiinivastane suunamudja Paljas Porgand väisab Tallinna MyFitnessi spordiklubisid. «Tekib küsimus, kuidas ta saab jõusaalis olla, kui seda saavad külastada vaid vaktsineeritud?» mõtiskleb üks lugeja. Teeb MyFitness tuntud suunamudijale erandeid või on teadusskeptik end siiski kaitsepookinud?

Mitmed Elu24 lugejad on toimetuse poole pöördunud murega, et vaktsiinivastane suunamudja Paljas Porgand ehk Merilin Taimre ehk Cassia Shakti Šamotailo külastab iganädalaselt erinevaid MyFitnessi klubisid. Jõusaalis käimine ei tekitaks inimestes ilmselt küsimusi, kui suunamudija ei oleks avalikkusele tuntud kui teadusskeptik ja vaktsiinivastane.

«Ta käis möödunud nädalal kolmes erinevas MyFitnessis. Isiklikult olen teda korduvalt Balti jaama klubis näinud,» rääkis MyFitnessi külastaja Veronika (nimi muudetud, toimetusele teada) Elu24-le. Veronika sõnul ei järgi suunamudija ka treeningsaali puhastusreegleid. «Ta ei järgi seda reeglit, et kõike kasutatut peab puhastama. Igal pool desovahendid ja paberid olemas, ta kunagi ei kasuta neid.»

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles