Luisa Rõivas astub üle pika aja eksklusiivse jõulutuuri raames lavale

Elu24 muusikatoimetus
Copy
Alen Veziko ja Luisa Rõivas lähevad koos eksklusiivsele jõulutuurile.
Alen Veziko ja Luisa Rõivas lähevad koos eksklusiivsele jõulutuurile. Foto: promo

Muusik Alen Veziko ja laulja Luisa Rõivas lähevad sel kuul ühiselt eksklusiivsele kontserttuurile, mis koosneb vaid kolmest esinemisest ja saab alguse juba sel pühapäeval. 

Detsembris annab muusik Alen Veziko koos laulja Luisa Rõivasega kolm eksklusiivset jõulukontserti «Nüüd taas sajab lund». Mõlema jaoks on see üsna eriline jõulutuur.

«Meil Luisaga möödub tänavu täpselt viis aastat ühisest kontsertuurist ja umbes sama kaua pole ma ka jõulukontserte andnud,» avaldab Veziko ja lisab: «Koos esinemine on meile alati sobinud ning leidsime mõlemad, et nüüd on küll viimane aeg taas koos üles astuda.» 

Pereelule keskendunud Rõivas astub seega üle pika aja taas lavale. «Ma ei ole väga pikalt avalikke esinemisi teinud ja eks koroona ajal oli neid ka keeruline korraldada. Seda mõnusama ja värskema tundega ma meie jõulukontserte ootan,» tunnistab Rõivas ning lisab, et tal on hea meel minna lavale just Vezikoga. «Aleniga oleme aastate jooksul väga palju koos esinenud ja meie muusikaline klapp on väga hea.»

Jõulutuur ei saa olema aga läbi ja lõhki pühadeteemaline. «Kindlasti laulame ka aegumatuid jõululaule ning päris kindlasti tuleb esitamisele meie ühine lugu «Nüüd taas sajab lund», kuid esitame kindlasti mõlemad ka oma lugude paremiku,» kirjeldab Veziko.

Samuti tulevad esitamisele muusikute ühised lood, näiteks «Kuldne põld» ja «Lähedal».

Rohkem infot jõulutuuri kohta leiad SIIT. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles