Elu24 toimetuse poole pöördus 68-aastane Sirje, kes sattus kummalisse olukorda: ta tutvus internetis mehega, kes tutvustas end Ameerika kantrilauljana, kuid õige pea hakkasid nende jutuajamised viltu kiskuma. «Tahtis mulle saata kaelakee, mis kaalub – usute või mitte – 65 kilogrammi!»

Mõne aja eest võttis Facebookis Sirjega ühendust mees nimega Brad Pasley. «Suhtlesime umbes nädala. Alguses ajasime niisama juttu,» meenutab 68-aastane Sirje. Tema sõnul esitles mees ennast eduka kantrilauljana, kes elab Ameerikas. «Alguses oli kõik… Ta isegi ei pakkunud mulle ennast sõbraks, vaid lihtsalt kirjutas, et te olete mu fänn, ma teen teile kingituse! Sellisest nimest polnud ma varem mitte midagi kuulnud. Ma isegi ei tea, et ma oleks teda kunagi fännanud,» räägib Sirje.

«Siis ta näitas pilte, kus ta oli kinkinud ühele lätlasest fännile auto. Kuhugi oli ta veel kingitusi saatnud, nii et pakkus mulle ka! Tahtis mulle saata kaelakee, mis kaalub – usute või mitte – 65 kilogrammi! Ma ütlesin, et mina ei ole midagi nõudnud, mina ei taha midagi!» meenutab eestlanna.

Kommentaarid (2)
Copy