TÄHEKS LOODUD? ⟩ Alika horoskoop näitab, mida toob tulevik superstaarina

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Alika Milova 12. detsembril, 2021
Alika Milova 12. detsembril, 2021 Foto: Scanpix/ Konstantin Sednev

Et mõista paremini, kuidas planeetideseisud peegeldavad elu ja inimesi siin Maal, vaatame seekord, mida näitab Alika Milova sünnikaart tema võimaliku superstaari elutee kohta. Kas ta on loodud olema särav ja silmapaistev?

Tavaliselt, kui inimest ootab kuulsus ja silmapaistev elu, tuleb see välja ka tema astroloogilisest sünnikaardist. On mitmeid erinevaid asjaolusid, mis peegeldavad sellist intensiivset eluteed, kuid ühel või teisel viisil on see märgitud. Vaatame seekord, mida näitab Eesti värske Superstaari saate võitja Alika Milova planeetideseis - kas temas on olemas, mis vaja, et jätkata silmapaistvat elu ka pärast telesaate võitmist?

Alika jaoks toimus see võit väga olulisel ajal, kuna transiitsed Kuusõlmed olid just samades märkides nagu tema sünnikaardis. See iseenesest viitab, et praegune aeg on tema jaoks soosiv ning kingib pileti suurde tulevikku. Praegused sündmused on tema jaoks karmaliselt otseselt seotud tema tuleviku ja eesoleva teega ning tal on olemas vajalike inimeste toetus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles